Di fahamkan Mat Yo berada di hospital kerana E.N.T Problem..munkin esok tak turun lawan LAOS..NAMUN DALAM TAK SIHAT TU SU PBNJ DIKATAKAN DATANG DAN MEREKA MENANDATANGANI KONTREK PTG TADI..MENARIK PENTADBIRAN BOLASEPAK DI MSIA..saya tak pasti apakah ini boleh berlaku dibawah FIFA/UEFA/AFC..dimana PASUKAN BARU YG BELUM SELESAI RUNDINGAN PERPINDAHAN DGN KELAB ASAL BOLEH TERUS SIGN DGN PEMAIN YG MENAMATKAN KONTREKNYA 24JAM DGN HANYA SEKEPING SURAT SEDANGKAN KONTREK BELUM DI TEBUS DAN HUTANG PERIBADI BELUM SETTLE..SEOLAH OLAH KELAB ASAL TIDAK PUNYA SEBARANG HAK APA APA DAN SEMUA PIHAK BOLEH BUAT SESUKA HATI..APA PUN KITA AKAN LIHAT BAGAIMANA KES INI DI URUSKAN OLEH PENGUASA BOLA MSIA..Apa yang set johor lakukan ini? bukan ke johor belum bayar hutang dan yuran pada KAFA, aiyoo ini TSHAM sudah bunyi, apa yang johor mahu?

Sadis betuila, nak minang anak orang, kena risik MAK BAPAK dulu, bukan khawin lari BEB!!! chissssss dan chesezy wedges betulla

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Suko Qechek :

Post a Comment